Metakognitive gruppeforløb eller personlighedsudviklende gruppeterapi

Vi tilbyder forskellige gruppeforløb, vores metakognitive gruppeforløb kan du få effektiv behandling uden at have fokus på din fortid.

Vores personlige udviklingsforløb går mere i dybden med at forstå betydningen af din opvækst og hvordan den har betydning for dine mere bevidste og ubevidste forsvarsmekanismer, følelser og adfærdsreaktioner i relation til dig selv og dine omgivelser.

Metakognitive gruppeforløb mod stress, angst og depression.

Et metakognitivt gruppeforløb er et kursus hvor man får værktøjer og indsigt i at mestre sine psykiske udfordringer såsom angst, depression, vrede og stress.

I metakognitiv gruppeterapi arbejder du udelukkende med dine egne triggere og udfordringer. Psyken regulere sig selv, hvis man giver den muligheden for selvregulering. Omvendt kan man forstå psyken som en funktion, som de fleste kan lære at regulere, således man opnår de tilstande som man selv finder hensigtsmæssigt.  

Metoden er nyeste forskning og det mest effektive, 80% af alle vores kursister får betydelige symptom reduktion.

Et metakognitivt gruppeforløb hos kH terapi er uden venteliste og prisen er lavere end den egenbetaling du skal give i forbindelse med lægehenvist psykologbehandling.

Book allerede nu din plads på et af vores mange gruppeforløb ved at trykke på linket.

Et metakognitivt gruppeforløb er et kursus  hvor man får værktøjer og indsigt i at mestre sine psykiske udfordringer såsom angst, depression, vrede og stress

PRAKTIK OMKRING META GRUPPE FORLØB

Kurset forløber over 6 moduler og hvert modul er 2 timer.

Tid og sted: Enten Tirsdag, onsdag eller fredag i to timer på Smedelundsgade 5, 2 sal i Holbæk fra kl 10-12.

Pris & betaling: Prisen for hele forløbet (12 timer) er fra kr. 3.950,- hvilket er en smule billigere end de cirka 4.300,- kr. som egenbetalingen for lægehenvisningens 12 sessioner beløber sig på.

Beløbet betales på én gang, når du modtager en faktura. Det er din tilmelding

Du kan tilmelde dig vores metagrupper nu.

START: Hver anden uge.

Metagrupperne på 4-8 deltagere, hvilket sikrer et højt individuelt udbytte for alle.

Du er velkommen til at kontakte mig og høre mere om gruppeforløbet.

Ring til Martin Hartmann på telefon 31 22 32 41 eller e-mail martin@khterapi.dkFor yderligere informationer.

Har du brug for at få mere kontrol over dine tanker og nervesystem, så tilmeld dig vores næste forløb.

Metakognitiv gruppeterapi er ikke det man vil kalde traditionel gruppeterapi, hvor der er brug for at tale rigtig meget  din fortid med andre, for få det bedre.

Når du ønsker at forbedre din psykiske trivsel, skal du først og fremmest blive klogere på den bagvedliggende funktion som skaber psykiske sundhed.

Du vil naturligvis få alle de nye og banebrydende værktøjer, lære at mestre dem og de vil være brugbare hele livet. Du vil således blive bedre håndtere dine udfordringer og det nedsætter betydeligt risikoen for at du får psykiske lidelser i fremtiden.

Teorien er veldokumenteret og vores gruppeforløb har en høj effekt.

 læs forskningsartikel her

GRUPPE TERAPI er et personligt udviklingsforløb hvor du går i dybden med dig selv, dit forhold til andre og hvordan du interagere i dine omgivelser generelt.

Mandegrupper

LÆR AT HÅNDTERE DINE FØLELSER, lytte og give udtryk for dine behov, ønsker og grænser på en hensigtsmæssig måde, så du opnår større ro, øget nærvær og trivsel.

  • Et sted, hvor du kan tale om alt det, du ikke får sagt til dagligt
  • Et sted at få feedback af andre mænd om dine udfordringer
  • Et rum, hvor du bliver accepteret og modtaget som den du er.
  • Du bliver bedre til at forstå og mærke og give udtryk for dine følelser og behov som vil øge din trivsel.
  • Et sted, hvor du kan styrke din mandeidentitet

Et gruppe fællesskab kun for mænd, hvor du kan være dig selv og dele tanker, følelser og udfordringer i dit liv. I mandegrupperne styrker du dine forskellige roller og maskulinitet med udgangspunkt i dine værdier. I mandegruppen vil du opleve fællesskab og tillid fra ande mænd, som vil dig det bedste.

PRAKTIK OMKRING EN MANDE­GRUPPE

Forløbet er på 5 møder – med start 2 gange årligt.

Tid og sted: En gang om måneden i tre timer på Smedelundsgade 5, 2 sal i Holbæk kl 17-20.

Pris & betaling: 5.000 kr. for deltagelse i gruppen fra august-juni. Beløbet betales på én gang, når du modtager en faktura. Det er din tilmelding.

Da alle i mandegruppen har medansvar for udbyttet af møderne, er det vigtigt, at du forsøger at komme alle gange.

Du kan tilmelde dig mandegrupper nu.

START: 22. februar 2023 og 23. august 2023.

Mandegrupperne er på 6-10 deltagere, hvilket sikrer et højt individuelt udbytte for alle.

Du er velkommen til at kontakte mig og høre mere om gruppeforløbet.

Ring til Martin Hartmann på telefon 31 22 32 41 eller e-mail martin@khterapi.dkFor yderligere informationer.

Få styr på din eksamens angst – Gruppeforløb

Få styr på din eksamens angst – vores gruppeforløb er et kursus hvor man får værktøjer og indsigt i at mestre sine psykiske udfordringer når du skal gennemføre en eksamen eller præstation som gør dig bange eller usikker.

I vores gruppeterapi arbejder du udelukkende med at træner de færdigheder som det kræver for at du kan gennemføre en eksamens situation. Du får værktøjer og indsigt i hvordan du kan få kontrol over din tilstand og hvor du kan berolige dig selv under pres. Det er ikke nødvendigt, at du deler dine tanker og følelser med de andre i gruppen, for at opnå effekt af forløbet.

Kurset forløber over 6 moduler og hvert modul er 2 timer. Kurset koster 3995 kr. – det er billigere end hvis du får en henvisning fra lægen til en psykolog.

Har du brug for at få mere kontrol over din eksamens angst – så tilmeld dig vores næste forløb.

Forøg dit selvværd og selvtillid

Et gruppe forløb hvor vi får værktøjer til at forøge dit selvværd og din selvtillid. Du lærer at håndtere og forstå din indre kritikker samt hvordan du skal forstå dine følelser Et personligt udviklingsforløb hvor du går i dybden med dig selv, dine relationer og omgivelser generelt sammen med gruppen.

Forløbet er 10 moduler , hvor hvert modul er 2 timer. Pris 5995 kr

Tilmeld dig vores forløb hvis du ønsker at forøge dit selvværd ogdin selvtillid.

Personlighedsudviklende gruppeterapi

Gruppeterapi er et personligt udviklingsforløb hvor du går i dybden med dig selv, dine relationer og omgivelser generelt sammen med gruppen.Tilmeld dig vores gruppe forløb hvis du ønsker at lære mere om dig selv, hvordan du kan forstå dine relation og omgivelser.Vores forløb er 12 moduler, hvor hvert modul er 2 timer og koster 7995 kr.

Tilmeld dig vores næste gruppe forløb.

Det er vigtig at lære om sin psykiske valens med udgangspunkt i hvordan man indgår i grupper og hvordan man påvirker den.

Den første gruppe vi har erfaringer med, er for de fleste vores familie gruppe og de erfaringer vi har fået, på et mere ubevidst plan har stor betydning for den rolle vi ofte får samtidig med måden vi knytter os til andre på.

Vil du blive mere bevidst om dig selv og din rolle i grupper, så tilmeld dig til et af vores personlighedsudviklende gruppe forløb.

Kommende gruppeforløb

Hør mere om KH Terapi

KH Terapi er en del af Knudsen & Hartman

Logo for K&H Terapi - Konsulenthus der tilbyder psykoterapeutisk uddannelse samt lederuddannelse

Smedelundgade 5, 2. sal, 4300 Holbæk  |  info@knudsenoghartmann.dk  |  Tlf. +45 31 22 32 41