Tag en certificeret og godkendt uddannelse

Vi tilbyder forskellige uddannelser til fagfolk. Det er vores intention, at skabe uddannelser som kan bruges og gøre en forskel for de mennesker man indgår et samarbejde med. Vores efteruddannelser tager udgangspunkt i forsknings- og evidensbaserede metoder. Det er vigtig for os, vi anvender metoder som er brugbare, konkrete, effektive og som har et understøttende teoretisk udgangspunkt.

Vores formål er at tilbyde uddannelser som er baseret på mange forskellige teorier, kombineret med de mest effektive og bedst egnede metoder og teknikker indenfor både coaching, organisationspsykologi og psykoterapi, hvilket giver mulighed for at arbejde som organisationspsykologisk terapeut både internt og eksternt, udvikling af raske menneskers bevidsthed, tilknytningsmønstre, personlige og sociale kompetencer, ledelsesmæssige intelligens og livskvalitet, samt behandling af mennesker som har en psykisk lidelse så som angst, depression, misbrug, personlighedsforstyrrelser samt andre dybeliggende traumer og personlige problemer.

Det er vigtigt for os hos K&H terapi, at man efter gennemført uddannelse kan anvende sin viden og metoder i mange forskellige organisatoriske sammenhænge uanset om man er ansat i den offentlige sektor, til behandling af psykisk svage og syge på institutioner, hospitaler og indenfor psykiatrien, i det private erhvervsliv eller som privat praktiserede psykoterapeut.

Når man tager en uddanelse hos K&H terapi, har man mulighed for at indgå i vores stressnednu netværk, samt tilbyde dine psykoterapeutiske ydelser på vores hjemmeside. Vi tilbyder ligeledes, i samarbejde med en ekstern leverandør, hjælp til du kan udvikle din egen forretning.

Bruttolønsordning

For dig som er i arbejde og har mulighed for at lave en ordning sammen med din arbejdsgiver. Dit arbejdested har fordelen ved at du bliver kompetance udviklet og du betaler gennem din bruttoløn, dvs inden du betaler skat. Fx ved at arrangere en bruttolønsordning med din arbejdsgiver, så kan arbejdsgiver i først omgang betale for din uddannelse og du vil derefter afbetale hver måned i fx 12 måneder, af din bruttoløn – du spare mellem 40 og 50% af uddannelses udgiften.
Spørg din leder om din arbejdsplads tilbyder denne mulighed.

Er du kommunalt ansat?

Er du kommunalt ansat kan du ansøge Den Kommunale Kompetencefond om op til 25.000, – kr. pr. år. til dækning af kursusafgiften. Spørg din leder!

Kommende uddannelse

[add_eventon_el event_type=”14″ number_of_months=”40″ sep_month=”yes” show_year=”yes” tiles=”yes” tile_count=”3″ tile_bg=”1″ tile_height=”250″ hide_empty_months=”yes” search=”no”]

Hør mere om KH Terapi

KH Terapi er en del af Knudsen & Hartman

Logo for K&H Terapi - Konsulenthus der tilbyder psykoterapeutisk uddannelse samt lederuddannelse

Smedelundgade 5, 2. sal, 4300 Holbæk  |  info@knudsenoghartmann.dk  |  Tlf. +45 31 22 32 41