fbpx

Bliv certificeret stresscoach

fre04mar(mar 4)9:00fre10jun(jun 10)15:00Bliv certificeret stresscoach

Tag psykoterapeutisk uddannelse samt diplom i ledelse hos KH Terapi

Information

Bliv certificeret stresscoach og få adgang til vores stressnednu konsulentnetværk – med garanti for stressnednu klienter.

Når du ønsker en stress coach uddannelse som er effektiv og virker i praktisk, samtidighed med du får adgang til vores stress ned nu konsulent netværk med masser af klienter, så skal du vælge vores uddannelse.

Vi har igennem mange år udviklet og forfinet vores metoder med udgangspunkt i anerkendt forskning. En metakognitiv tilgang kombineret med compassion fokuseret og problemløsnings metoder kommer med et markant anderledes syn på stressfænomenet, og træningsdelen består af mange forskellige øvelser og tekniker, hvilket er ret effektive ift. stressproblematikker, angst, depression og vrede. K&H terapi har mange års erfaringering og vi har rigtig gode resultater for vores klienter.  introducerer således en helt ny forståelse af, hvad stressoplevelsen fundamentalt bygger på. Er du interesseret i at få indblik i en helt ny og på mange måde radikalt anderledes tankegang?

Derfor skal du tage kurset

  • Nyeste  og mest effetive værktøjer baseret på solid forskning
  • Du bliver certificeret til at indgå i vores konsulent netværk
  • Du får efter endt uddannelse vil der være mulighed for at få stress ned nu klienter

12 moduler fra kl 9.00 til kl 15.00

Fredag d. 4/3-22

Fredag d.

Pris 18.750kr inkl moms – kan betales som via din arbejdsgiver bruttoløns ordning. Eller du kan søge i HK uddannelsesfond.

Hent PDF (Kan også laves som symbol)

Tid

Marts 4 (Fredag) 9:00 - Juni 10 (Fredag) 15:00

Sted

KH Terapi

Smedelundsgade 5, 2.sal, 4300 Holbæk

Go to Top